Over dit appartment

PALO ALTO: LUXE APPARTEMENTEN IN DE BERGEN VAN OJEN, MARBELLA VANAF €475.000
Een locatie van een natuurlijke schoonheid, gelegen nét in de bergen van de Andalusische binnenlanden, op enkele minuten van Marbella.
Palo Alto is een exclusieve beveiligde community met prachtige, panoramische zichten over de Middellandse Zee. Een plek waar u zult genieten van de exclusieve dingen in het leven zoals paardrijden in de heuvels, ontspannen aan het infinity zwembad en cocktails drinken op het terras van uw prachtige appartement.
In het project Palo Alto heeft u toegang tot zeer veel en zeer uitgebreide faciliteiten, zoals: conciërge service, health club, faciliteiten voor paardensport, restaurants, een farmer’s markt, tennisbanen, zwembaden, een social club, een kids club, een gedeelde werkruimte en grote gemeenschappelijke ruimten om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Sierra de las Nieves. Het Palo Alto-domein is 50 hectare groot, waarvan slechts 20% zal bebouwd worden, waardoor u zich steeds in een groene en natuurlijke omgeving zult blijven bevinden. The Gate building: 24 h beveiliging
Farmer’s market
Health club
Vivali complex: high-end appartementen voor professionals die graag van op afstand kunnen blijven verder werken.
Social Club
Faciliteiten voor paardensport
Parkeerruimte en opbergruimte inclusief in de prijs Locatie Ojén: 3,6 km
La Cañada Shopping: 4,6 km
Costa del Sol ziekenhuis: 10,9 km
Marbella: 7,9 km
Puerto Banus: 13,5 km Architectuur door: Villarroel Torrico, de architecten van Palo Alto, staan voor uitmuntendheid en esthetische perfectie.
Ze zijn reeds 40 jaar leider op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Uw woning die gebouwd wordt volgens de hoogste specificaties om energie-efficiëntie, geluidsisolatie en gebruik van de nieuwste technologieën in domotica en beveiliging te garanderen.

 • Financieel

  Prijs
  € 475.000
  Opbrengsteigendom
  nee
 • Gebouw

  Staat
  Nieuw
 • Terrein

  Tuin
  nee
 • Indeling

  Terras
  nee
Olivier Temmerman

Olivier Temmerman

Stagiair HoGent

Vraag naar informatie
Appartement te koop in Marbella
Blijf op de hoogte