Demi Audenaerdt

Vastgoed duizendpoot

Personalia

Personalia

Ik ben 25 jaar oud en ben geboren en getogen in Antwerpen, meer bepaald Deurne Zuid. Uiteindelijk ben ik verliefd geworden op de streek van het Waasland, waardoor ik emigreerde naar Sint-Niklaas. 

Personalia
Personalia

Studies

Ik studeerde Journalistiek met afstudeerrichting Radio. Na mijn stage merkte ik dat ik toch als hoofdberoep een andere richting wilde uitgaan. Vastgoed heeft me altijd geboeid en is me in achterhoofd gebleven, vandaar deze omwenteling.

Studie

Hobby's

Ik hou van wekelijks sportief bezig te zijn. Boxing chick it is! Een paar keer per week boksen, af en toe joggen, mountainbiken en naar de fitness. Daarnaast hou ik van gezelligheid en ga graag uit eten wanneer het kan. Een drankje met vrienden of een gezellige BBQ, I’m in!

Hobby's
Hobby's
Favoriete restaurants

Favoriete restaurants

Dichtbij huis ga ik graag eten in ’t Zonneke te St-Niklaas. Daarnaast vind ik ’t Herenhuys ook echt geweldig. Waar je mij geregeld kan spotten is in Ferrier 30 op het Zuid. Prachtige, Italiaanse zaak recht over het Museum van Schone Kunsten. Daarnaast Atelier Maple te Deurne en Tamo opnieuw in het centrum van Antwerpen.

Favoriete restaurants

Favoriete winkels

Ik heb een zwakte voor interieurwinkels. Zet me daar een dag af en ik hou me wel bezig. Perron 47 in de Stationsstraat te Sint-Niklaas is mijn guilty pleasure. Als ik mezelf in een nieuwe outfit wil steken zal ik altijd wel iets vinden in boutiquezaak Stay in de Nationalestraat. Qua prijs is deze niet overdreven en hebben altijd leuke spulletjes.

Favoriete winkels
Favoriete winkels
Blijf op de hoogte