Projectontwikkeling

Hoe maakt u een succes van residentiële nieuwbouwprojecten?

De verkoop van residentiële nieuwbouwprojecten is een vak apart. We kunnen u als bouwpromotor van begin tot eind ondersteunen bij uw projectontwikkeling, van haalbaarheidsstudie tot reclame en verkoop. Dat doen we op de manier die u het beste past. We zijn snel, flexibel en stellen uw wensen centraal.

Wat Bell Estate voor u kan betekenen?

  • We regelen alle commerciële, juridische en fiscale aspecten.
  • We begrijpen wat u beweegt én wat telt voor uw klanten.
  • We kennen de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel op ons duimpje.
  • We leveren resultaat.

Drie succesformules voor projectontwikkeling
Kies uit drie formules hoe Bell Estate u ondersteunt bij projectontwikkeling.
All-in

Van analyse tot branding, publicatie en verkoop


U hebt nood aan een plaatselijke vastgoedexpert, die samen met u de haalbaarheid van een dossier bekijkt en de rendementsanalyse begeleidt. Is de uitkomst positief? Dan werken we een branding voor u uit, voeren een doorgedreven publicitaire campagne en zorgen voor een succesvolle verkoop.

Standaard

Reclame en verkoop


U hebt een nieuwbouwproject dat klaar is om in de markt te worden gezet. De commercialisatie geeft u graag uit handen aan een betrouwbare partner. We ontwikkelen een evenwichtig en goed getimed publiciteitsplan en ronden de verkopen voor u af.

Light

Verkoop onder uw vlag


U hebt als bouwpromotor een sterk merk uitgewerkt, stelt graag uw bedrijf in de kijker en hebt enkel nood aan een lokale partner met gedegen dossierkennis en affiniteit met de plaatselijke markt. In dat geval werkt u als opdrachtgever de campagne uit en zorgt u zelf voor publiciteit. Wij zijn de laatste schakel en sluiten succesvol contracten af onder uw bedrijfsnaam.