Bell Estate gaat mobiel in deze bewogen tijden.

Bell Estate gaat mobiel in deze bewogen tijden.

De corona-crisis hoeft geen reden te zijn om de voorbereidingen inzake de verkoop van uw woning uit te stellen, bij Bell Estate bieden wij een oplossing aan die uw en onze gezondheid bewaakt. Namelijk het mobiele kantoor.

We leggen de werking even uit: Heeft U om te beginnen alvast nood aan een degelijke, vrijblijvende waardebepaling van uw woning? Dan neemt U contact met ons op via telefoon of mail. Het enige wat wij nodig hebben zijn uw gegevens, adres en indien beschikbaar plan van de woning.

Achter de schermen voeren we dan alvast een deel van de waardebepaling uit op basis van alle online toepassingen en info waarover wij beschikken. Vervolgens contacteren we U om ons een virtuele rondleiding te geven in uw woning, dit neemt slechts enkele minuten in beslag en gebeurt via Skype of Whatsapp, via uw mobiel dus. Wij volgen aan de andere kant van de lijn mee en op basis van deze virtuele rondleiding finaliseren wij onze objectieve waardebepaling. Binnen de 48 uur ontvangt U het resultaat hiervan in uw mailbox.

Wilt U graag contact met ons opnemen voor een gratis waardebepaling of verdere informatie? Dan kan dat via telelefoon 052/46 01 01 of via mail info@bellestate.be

We wensen U oprecht gezonde en gezellige dagen toe.

Het Bell Estate Team

Olivier Temmerman

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in en blijf op de hoogte van panden die aan uw wensen voldoen.